top of page

WAT BIEDT iPERSONALTRAINING

Bij mij kan je terecht voor een professionele en persoonsgerichte begeleiding. Of jouw doel nu gericht is op afvallen, sterker worden of een skill leren, bij mij zal je de juiste tools en begeleiding krijgen om jouw opgestelde doelstelling te behalen.

201902_ReebokLM_145215_D850t_DSC_9093.jp

PERSONAL TRAINING

Bij een personal training wordt een speciaal programma voor jou op maat gemaakt en train je 1 op 1 samen met mij. De trainingen zijn gebaseerd op CrossFit, omdat dit een meer functionele manier van trainen geeft. Dit maakt dat elke training weer gevarieerd en uitdagend is. Het programma stem ik af op jouw persoonlijke doelen en wensen en daag ik je uit om net dat stapje harder te zetten.

201808_ReebokLM_090351_D850w_DSC_9942.jp

SMALLGROUP TRAINING

Je hebt ook de mogelijkheid om een smallgroup training te boeken. In een groep van maximaal 4 personen zal ik door middel van leuke en uitdagende trainingen jullie helpen om fitter en sterker te worden.

gezond eten

VOEDING

Naast het trainen heb je ook de mogelijkheid om op het gebied van voeding ondersteuning te krijgen. Hierbij ligt de focus op het aanleren van nieuwe gewoontes die jou helpen je gedrag rondom voeding te verbeteren zodat jij een duurzaam en gezond voedingspatroon ontwikkeld. In de PT-sessies wordt dit doormiddel van een voedingscheck en wekelijkse actiepunten behandeld. Voor een volledige voedingsanalyse met persoonlijk advies kan je een afspraak maken via Sport|voedingsaviesbureau Feel Good.

129d4945-3577-4ffa-9aad-e90c1a73ea00_edi

GROEPSACTIVITEIT

Organiseer je een sportevenement en zoek een ervaren instructeur? Of zoek je leuke sportieve activiteit voor jou en je vrienden? Neem dan contact met me op! Dan bereid ik een fantastische training voor die voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen, op een locatie waar het jou uitkomt!

bottom of page